dimecres, 28 de maig de 2014

Un deliciós Coulant de xocolata

Hola!
Segur que molts de vosaltres ja sabeu el que és un Coulant de xocolata, però pels que no ho saben ho traduïré: el famós Volcà de xocolata. Una espècie de magdalena, per dir-ho d'alguna manera, de xocolata amb xocolata desfeta per dins, de manera que quan l'obres per menjarte'l surt la xocolata. Boníssim, oi?
Segur que amb una descripció tan detallada us han entrat ganes de menjar-vos un... o dos. Doncs continueu llegint i veureu com fer-ho Made in home:

Necessitem:

-6 ous.
-250 g. de xocolata negra (quant més pura pugueu, millor).
-60 g. de farina.
-150 g. de sucre.
-225 g. de mantega (no margarina).

Com fer-ho:

Desfem la xocolata i la mantega (tallades a trossos no gaire grans) al microones o al bany Maria, però sense passar-nos, no volem que sen's cremi la xocolata! Res sap pitjor que la xocolata cremada, puaaaj. En un bol a part barregem el sucre i la farina, que després aboquem mica en mica a la xocolata. Quan veiem que s'han integrat bé, li posem els ous un per un. No posem el següent fins que l'anterior no s'hagi integrat completament.
Sobre tot en aquest punt és important que barregem sempre en el mateix sentit, cap a la dreta o cap a l'esquerra, si no volem que sen's talli la massa. Ha de quedar així:





Ara tapem el bol amb paper film i el deixem a la nevera fins que agafi certa consistència, que quedi com la Nocilla.
Un cop el traiem de la nevera només cal posar la massa als motlles amb una màniga pastissera, i si no teniu amb una cullera anirà bé. Posem la mateixa quantitat a cada un i els fiquem al forn que ha d'estar preescalfat a 190º C durant 8 minuts.

Passat aquest temps els traiem i, voilà! Un deliciós volcà de xocolata: la felicitat materialitzada per als amants de la xocolata :).

CONSELL: Millor col·locar els motlles a certa distància els uns dels altres a l'hora de ficar-los al forn.





 Així ha de quedar per dins un Coulant.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

[COCO TEEN BLOG]